Egyéb

Profi honlap – ha nem vagy képben az IT világával

Nemrég elhatároztam, hogy nem várok tovább és nem habozok, bizony vállalkozásom fejlesztéséért mindent megtéve, egy honlapot készíttetek. Felkutatok egy szakértő, a weblap világával minden téren jártas csapatot, akikkel könnyű a kommunikáció, elég türelmük van ahhoz, hogy megértessék velem azokat a dolgokat amelyek az alapvető döntéshez szükségesek, és hosszú távon tudunk a jövőben együttműködni.

Nagyon féltem ebbe belevágni mert igazi analfabéta vagyok az IT és a számítástehcnika területén. A weblap is csak annyit mond számomra, hogy az az oldal, ami megjelenik, ha a google kereső kiadott válaszai közül rákattintok valamelyikre. Féltem, hogy nem fogom megérteni azokat a feladatokat amelyeket el kell végeznem ahhoz hogy egy profi honlapom lehessen, és attól is tartottam, hogy a kérdést sem fogom érteni sok esetben, nem hogy válaszolni tudjak rá. Megkezdtem a keresést és meg kell, hogy mondjam, belefutottam sajnos két zsákutcába is. Az első az egy olyan szolgáltató volt, akivel bár azt gondoltam a megértés területén nem lesz gond, mert rettenetesen türelmesen magyaráztak a srácok, de egyszerűen nem találtuk a közös hangot. Annyira különbözött a stílusunk, hogy már az első találkozó után meg kellett látnom, nem fogják tudni olyan szinten megcsinálni a céges weboldalt mint ahogyan én szeretném. Nem volt fontos számukra a kifinomultság, és ennek hangot is adtak. Azt gondolták a designra felesleges sok időt és energiát pazarolni, számomra viszont nagyon fontos volt. A weboldal tekintetében lehet hogy nem, de a céges világ viszonylatában én már azt gondolom koránt sem mindegy az ember milyen elemeket és hogyan használ. A második szolgáltató csapat egyszerűen úgy gondolta, nem fontos hogy én mindent értsek amiről szó van. Én viszont úgy gondoltam, hogy ahhoz, hogy döntéseket tudjak hozni, talán előbb a kérdést kell megértenem, tehát elváltak útjaink.

Koránt sem bánom azonban, hiszen a harmadik szolgáltató a weboldalak világának gyöngye. Azóta is hosszú – hosszú ideje együttműködünk. Mindenben kikérem segítségüket és mindenben segítenek is, gördülékenyen, érthetően, gyorsan és mindeközben maximális szakmaisággal. Mindenkinek csak ajánlani tudom a profihonlap.hu csapatát. Biztosan nem fognak csalódni bennük.