Egyéb

Akik munkájából nem hiányzik a szív

Nemrég házasodtunk össze párommal és ott ismerkedtünk meg a bestfoto.hu csapatával, hiszen ők örökítették meg a nagy napunkat. Csodaszép fotókat kaptunk, melyekre rápillantva ma is ugyanúgy megdobban szívünk mint aznap – reméljük ez sosem fog elmúlni – és kaptunk a vágatlan anyag mellé egy 4 perces zenére összevágott videót is, amely összefoglalja esküvőnk eseményeit, és könnyeket csal mai napig mindenki szemébe.

Jelenleg kismamaként túlvagyunk egy fotózáson, és már el is felejtettem, hogy csapatuk nem csak hogy gyönyörű emlékeket készít számunkra, de egyszerűen repül velük az idő, és élmény velük minden pillanat. Rengeteget nevettünk a fotózás alatt, hiszen én már alig tudok mozogni, nagy a pocakom, nehezen ülök le, és nehezen kelek fel. Biztos voltam benne, hogy nyűg lesz számomra az egész fotózás. Fogalmam sem volt milyen ruhát vegyek fel, ami ki is adja a pocakom, de nem is nézek ki benne úgy, mint egy bálna, jól tudok benne mozogni és elég kényelmes, de azért szép is, és jól mutat a fotókon.

A kis csapat egyik tagja nőként azonban ebben is nagyon aranyosan segített. Elvittem mindent amire gondoltam, és a stúdióban pár perc alatt kiválasztottuk mi az, ami minden szempontnak megfelel, és mivel volt öltöző gyorsan át is tudtam kapni. Sőt, választhattam két ruhát is, és így még változatosabbak lettek a képek. A nehéz mozgásom és nagy pocakom sok viccet szült a fotózás alkalmával, egyáltalán nem volt bennem feszültség vagy nyűg. Nem fogytak ki az ötletekből sem. Ha valamit nem tudtam megcsinálni, felülni, leülni, vagy épp nem fértem be valahova, akkor egyből támadt új, jobb öltetük. Mindezek mellett, az általuk vállalt darabszámnál jóval több képet adtak át részemre, mondván, hogy annyi jó kép lett, ajándékba adnak belőle párat, mert nem tudtak dönteni.

Ha aranyos csapatot keres bárki, hogy életének legfontosabb pillanatait, állomásit megörökítse az idő vasfoga ellen, bátor szívvel ajánlom őket.