Egyéb

Felbecsülhetetlen érték, pedig azt hittem, hogy csak költség lesz

Nem olyan régen eljutottam sajnos én is arra a pontra, hogy annak idején, amikor négy éve megcsináltattam a weboldalam, nagyon fejlettnek és design tekintetében is kiemelkedőnek számított, de azóta változott a trend, a divat, és hát elsősorban a keresések formája. Régen abszolút arra kellett a weboldal, hogy aki már meglévő ügyfél könnyebben tudja terjeszteni a cégem hírét, és aki kíváncsi meg tudja nézni hogyan működünk, hogyan dolgozunk, hol vagyunk elérhetőek. Már önmagában nagy dolognak számított annak idején, hogy egy cégnek weboldala van a világhálón, de ez ma már sajnos semmire sem elég. Elérkeztünk mi is ahhoz a ponthoz, hogy szükségünk van arra, hogy a keresések által is ránk találjanak és új ügyfeleket tudjunk szerezni így a weboldal által.

Persze ehhez egy teljesen egyedi weboldal szükséges, amit egyedi igényeink és céges terveink alapján építenek fel és raknak össze számunkra. Na ehhez egy teljesen profi weboldal készítő csapat felkutatása egy örökkévalóság volt. Nagyon sok olyan csapattal találkoztunk, akik kommersz, úgymond dobozos termékeket ajánlottak számunkra. Egyértelmű, hiszen egy-két apró design változtatással azt gondolták számomra az már egyedi weboldalként jelenik majd meg, és jóval drágábban el tudják adni nekem, de ennyire nem vagyok azért buta ehhez a témához. Megbízhatóság terén tehát jócskán kellett keresgélnem.

Hála a jó égnek aztán egy nagyon jó üzleti partner segítségével rátaláltunk a PWK Gigant csapatra, akik már az első beszélgetés során meg is győztek arról, hogy tényleg egyedi rendszereket fejlesztenek, ráadásul akaratukon kívül. Elmondtak egy tól-ig számot a weboldal kialakítás árára, és azt is elmondták, hogy pontos összeget akkor fognak tudni mondani, hogy ha majd egy személyes egyeztetés során pontosan fel tudták mérni, hogy milyen igényink, céljaink és hosszú távú terveink vannak, hogy pontosan hozzá tudják igazítani a weboldal alapvető felépítését, nem beszélve a design és a weboldal szöveg kialakításáról.

Azóta a weboldal már elkészült és közel négy hónap alatt hihetetlen változásokat hozott a cégünkbe. A SEO és a tartalommarketing segítségével pedig ez még csak jobb lesz a jövőben. Hálás vagyok ennek a csapatnak, hogy a profi weboldal készítés tökéletes változatát kaptuk tőlük, és azóta is elégedett lehetek az összes kapcsolódó szolgáltatásukkal. Ajánlom őket mindenki számára, aki minőséget, eredményeket és tényleg tökéletes, profi weboldal elérését szeretné, rövid határidőkkel.