Egyéb

Óvd azt, ami érted van

Védjük magunkat, védjük autónkat, telefonunkat, ha esik esernyővel a ruhánkat is. A cipőnknek is nagy segítség ilyenkor egy integráló spray, amellyel lepergethetjük róla a vizet, de sajnos a kopástól, és a makacs szennyeződésektől nem véd. Főleg attól nem, ha a kocsiban szenvedi el mindezt a kárpittól, ami kidörzsöli a cipőnket vezetés közben. Ilyenkor már jelentősen csökken a cipőnk élettartama, és előbb vagy utóbb, de inkább ideje előtt kerül sajnos a szekrény mélyére, vagy a kukába.

De van egy nagyszerű megoldás, hogy ezt a problémát kiküszöböljük. Nem más, mint egy kifejezetten erre a célra tervezett sarokvédő cipőre. Elasztikus anyagának köszönhetően könnyű a felhelyezése, tisztán tartása, és mi több, minden cipőre idomul. Egy igazi praktikus megoldás, hogy a cipőnket többé ne tudja a kárpitunk vagy esetleg a gumiszőnyegünk kikezdeni, és mindig az eredeti állapotában tündökölhetünk benne. Ez egy kiváló ajándék lehet magunknak és mindenkinek, akiket szeretünk. Ami a jó benne, hogy nem kell hozzá külön ünnep, hogy örömet csaljunk vele mindenki arcára, bármely időpontban adható, hiszen mindig szükség lehet rá.

És hogy hol lehet ezeket beszerezni? Nos, nem máshol, mint a Heelgood oldalán, ahonnan meg tudod rendelni őket, ahonnan gyorsan kézhez is kapod eme remek terméket. Válaszd ki a színt, amit szeretnél, vagy ami menne a cipődhöz, rendeld meg, és már meg is vagy. A törődés mindenkinek kijár, törődj te is a cipőddel, hiszen ő az, aki a legrosszabb helyzetekben is veled tart a rögös utakon.