Egyéb

Egy egészen különleges világ

Az ember a fotózás világát alapvetően egy kis csodálattal vizsgálja mindig. Én már gyerekként is varázslásnak hittem, hiszen elképzelhetetlennek tartottam, hogy hogyan fordulhat az elő, hogy megmerevedik a jelen egy gyönyörű pillanata, és később a képeken viszont látva, annak teljesen hű mása ott pihen a papíron hosszú-hosszú éveken keresztül és meg tudjuk őrizni így a pillanat pontos mását, és számtalan esetben, ha a fotós annyira ügyes és tehetséges, akkor még az érzésvilágot is. Ma már felnőtt fejjel a fizika és kémia számtalan dolgot megmagyaráz, számomra azonban a fotósok mindig is varázslók maradnak, ehhez nem férhet kétség.

Nem olyan régen egy céges projekt kapcsán munkakapcsolatban kerültem a Fotoda csapatával. Mindazon által hogy nagyon jó emberek egytől egyig, igen lelkesek és lelkiismeretesek, rugalmasak és kedvesek, teljesen profi szakértők és szakemberek.

Megismertem ezen termékfotózás alkalmával azt, hogy ez bizony a fotózás egy teljesen különálló és speciális területe, az egyik legizgalmasabb témája, hiszen minden egyes termék fotója más és más lesz. Más világítás, beállítás és szakmai technika áll majd jól neki, vagyis elmondhatjuk, hogy minden egyes termék egy külön kihívás a fotós csapat számára. Ezek a termékfotózások nekik valami egészen elképesztően fantasztikus módon mennek. Nem csak technikailag tökéletesek a képeik, hanem valami olyan kisugárzása és élettel teli megjelenése van ezeknek a képeknek, amiket én eddig még sosem láttam.

Mondanom sem kell, hogy hosszútávú és igen gyümölcsöző kapcsolat indult el a két cég között, és aki ennek a legjobban örül az én vagyok, mert nem csak a tökéletes kivitelezést és eredményt kínálja ezzel a kis csapattal a közös munka, hanem a hihetetlenül választékos és jó kommunikációt, a maximális rugalmasságot, a mérhetetlen szakmai tanácsokat és nagyon baráti, jó hangulatú közös munkát kaptam én is a szerződéskötéssel. Ez a különleges világ mindig magába szippant és magával ragad, és én ettől mindig teljesen feltöltődök és új erőre kapok.