Egyéb

Baseus, a maximalista

Mikor a legjobban kell valami, akkor az általános példa az, hogy épp olyankor nem találunk semmit. Szerencsére, ha telefonról van szó, akkor van egy oldal, ahol mindenre megtaláljuk a megoldást egy helyen. Ez nem más, mint a Baseus oldala.

Itt az átlagos kiegészítőkön túl, egészen az extrém kívánságokig ki tudod elégíteni a kiegészítők iránti vágyadat. Mindezt úgy, hogy a legjobb minőségben kapod meg ezeket a termékeket, amik hosszú távon hű társaid lesznek.  Az oldalon találhatsz headset-et, fül- és fejhallgatót, Bluetooth hangszórót, asztali és autós tartót, kábeleket, töltőket, és tokokat. Ezek mellett pedig extrák is, mint átalakítók és adapterek, AirPods kiegészítők, autós kiegészítők és gamer kiegészítők is megtalálhatóak. Ezek ritkán elérhetőek, és általában külföldről berendelve juthattunk hozzájuk a legkönnyebben, de szerencsére már nem kell hosszú heteket, vagy hónapokat várnunk a csomag megérkezéséig.

Személyes tapasztalat például, hogy egy kontrollerért nem egy helyet látogattam meg, nem egy plázában és üzletben jártam, amíg rá nem bukkantam a Baseus Hungary üzletére, ahol szinte természetes volt, hogy van raktáron ilyen, sőt, megdöbbenésemre nem is egyfajta közül választhattam. Természetesen azóta rendszeres vásárlójuk vagyok, és rengeteg kiegészítőt szereztem már be innen magamnak, amik a mai napig remekül hozzák, amit elvártam tőlük. A Baseus-nál tényleg nincs lehetetlen, ők értünk vannak, és tényleg minden igényünket a maximális módon kielégítik. Így bármire is legyen szükséged, itt megtalálhatod, és a gyors szállításnak köszönhetően pár napon belül a kezedben tarthatod ezeket a remek kiegészítőket, amelyek hosszú távon társaid lesznek, jóban és rosszban egyaránt.