Egyéb

Allergia ide vagy oda, smink mindig kell

Egy nő számára talán mindennél fontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében, és ez sokszor valóban belülről fakad. Sokszor a legszakadtabb farmerben és egy alap sminkben tündökölni tud az ember, és a legmenőbb estélyi ruhában, profi sminkben is tud feszélyezett hangulatban lenni. Tudjuk, ha a kisugárzás nem az igazi, megette a fene. Lehet a legjobb ruha, a legszebb smink, tökéletes haj, ha nem érezzük, hogy szépek vagyunk, nem tökéletes a mosolyunk, érződik rajtunk a feszültség, és már nem lesz az igazi a tündöklés. Főleg igaz ez akkor, ha bármi olyan érzékenység vagy probléma társul életünkhöz, amivel nehezen bánunk el a mindennapok során.

Nekem sajnos van ilyen, ugyanis érzékeny vagyok számos kozmetikum számos összetevőjére. Sajnos már elég fiatal koromban, úgy tizennégy évesen kiderült, hogy allergiás vagyok a szempillaspirálra. Hatalmas vörös foltok kerekedtem a szemeim helyén, és sajnos jó két napig az életem részei is maradtak. Totál begyulladt a szemem, alig láttam ki a kis réseken. Innen már tudtuk, hogy nekem erre valószínűleg életem végéig figyelnem kell, és ez így is maradt. Színészként azonban ez még bonyolultabb számomra. Számtalanszor kell magam festeni, és nem kedvtelésből, hanem a szerepek kedvéért, amimnek hatására már nem én döntöm el, hogy az a smink mennyire kell, hogy erős legyen, hanem a karakter. Nagyon nehéz számomra a választás a dekorkozmetikumok közül.

Szerencsére rátaláltam a bőrangyal oldalára, ami hatalmas segítség a mindennapjaimban és a színpadon egyaránt. Számos arcápolási szert és számos dekorkozmetikumot használok szinte minden nap az oldal kínálatából, és a mai napig hála a jó égnek semmi problémám nincs a használatuk közben és után sem. Nem utólagos számomra, hogy a színpadra is tökéletesek a szerek. Megfelelően fednek, megfelelő erősségűek, és ami talán még inkább fontos, hogy megfelelően tartósak. Egy háromórás előadás alkalmával is tökéletesen végig kísérnek, még csak szünetben sincs szükség arra, hogy a sminkem igazításával tölsem el az időt. Hatalmas segítség számomra, hogy rátaláltam az oldalra és a termékekre. Nem mellesleg hatalmas kényelem is, hiszen könnyen házhoz tudom rendelni az éppen fogyóban lévő termékeket.