Egyéb

Ne vedd félvállon!

Aki ismer az tudja jól, hogy nagyon szeretem az apple termékeket. Különösen imádom a mac gépemet, mert hihetetlen kényelmes a használata az iphone készülékemmel, és nagyon szép a kijelzője, egyszerűen imádom a mindennapi használat során, hiszen a munkámban és a magánéletben is nagyon sokat használom, szinte mindent ezen a két eszközön csinálok. Az internet, az email forgalom, a képek alakítása és az ügyfélkommunikáció mind mind ezen a két eszközön bonyolódik le minden nap a részemről.

Igen ám, de azt is tudom, hogy kevés olyan dolog van ezeknél az eszközöknél amikre oda kell figyelni, de azok figyelmen kívül hagyása sokszor végzetes következményekkel és szervíz igénnyel járhat. Ilyen például, hogy a telefonok és a mac gépek sem szeretik azt, ha valaki leejti őket, mint ahogyan az is, hogy muszáj a mac gépeknek keresni valami olyan tokot, ami védi és közben még persze azért nem vesz el az elegáns megjelenésből sem, hiszen ezeknek az eszközöknek az egyik legfontosabb tulajdonsága a megjelenés és design, ami egész elképesztően gyönyörű egy-két termék esetében véleményem szerint.

Nekem például a macbook kemény tok az, ami mindenképp elengedhetetlen ahhoz, hogy elinduljak a géppel bárhová, mert muszáj, hogy kellő védelmet adjon az eszköznek, ha úton vagyok, vagy ha épp le kell tennem bárhova, mégis fontos számomra az is, hogy szép és nőies megjelenést biztosítson, és ezt teljesen tökéletesen és maximális mértékben meg is teszi. Nekem az a véleményem, hogy nem éri meg félvállról venni ezt a kérdést, szükség van előre gondolkodni, még egy telefon esetében is, nem beszélve a mac gépekről, amik árukat tekintve is jobban igénylik a védelmet és a biztonságot.