Egyéb

A legnagyobb problémám megoldása

Nem tudom ki, hogy van a dologgal, de én nagyon meg tudom szeretni a telefonom, laptopom. Én csak apple márkát használok, mert fontos számomra, hogy könnyen kommunikáljanak az egyes eszközök egymással, nekem nagyon kényelmes, hogy szinte azonnal látom a képet a macbookomon, amit a telefonnal csinálok például, tehát nagymértékben megkönnyíti a mindennapi munkát.

Pont abból kifolyólag azonban, hogy szinte minden nap használom ezeket az eszközöket a munkában is, viszonylag rövid időn belül kell cserélnem is őket, mert fontos, hogy mindig a legújabb technika és technológia álljon a rendelkezésemre.

Igen ám, csak hogy mindig is nagy problémám volt, hogy mit csináljak a régi eszközökkel. Hiszen teljesen jók, abszolút használhatók, csak nekem már kissé elavultnak számítanak a munkához. A családnak adtam belőle egyet – egyet, de hát ez nem lehet mindig megoldás, mert egyrészt nem mindig tud az ember igazságos lenni, például két keresztgyerekem van, és egy gépet nem tudok ketté osztani, ha az egyik kap, nem igazságos, hogy a másik nem. Tehát nagyon sokat gondolkodtam, hogy mit tudnék tenni, hogy ezek az eszközök jó gazdára találhassanak, de az eladás nekem nem opció, mert nagyon sok idő és nagyon nagy macera.

Találtam viszont most egy nagyon korrekt kis csapatot, akik megoldják helyettem azt, amire nekem nincs időm, és macbook felvásárlás keretén belül keresnek gazdát a régi eszközeimnek. Nem csak azért merem rájuk bízni ezeket a gépeket, mert tudom, hogy korrektek és értenek hozzá, tehát én nem járok rosszul, hanem mert tudom, hogy a leendő vásárló is csak jól jár, velük is, és az én régebbi gépeimmel is. És ebben az esetben biztos lehetek benne, hogy olyan gazdája lesz ezeknek az eszközöknek, akik becsülni és szeretni fogják az álaluk nyújtott lehetőségeket pedig kiaknázzák, és nem a fiókban kell porosodniuk.