Egyéb

Hidd el szükséged van rá

Én nem vagyok az a típus, aki állandóan azon gondolkodik, hogy biztosítsa be magát nem várt események, balesetek vagy nehéz helyzetek ellen, és megmondom őszintén sosem volt emiatt problémám. Valahogy mindig igyekszem úgy gondolkodni, hogy ha ezen pörgetem folyamatosan az agyamat, akkor be is fog következni, az pedig nyilván nem cél sosem, sőt. Elkerülendő.

Vannak azonban olyan dolgok, helyzetek, események, amikre igenis azt gondolom, hogy ha nem készülünk előre vagy nem tesszük meg a megfelelő óvintézkedéseket, akkor csakis magunkra vethetünk, ha megtörténik a probléma. Nem mutogathatunk senkire, nem lehetünk mérgesek másra például, hogy az ipad használatunk hagy némi kívánnivalót maga után – magyarul nem csak az asztalnál ülve, biztonságos közegben használjuk az eszközt – és valamilyen baleset történik – leesik vagy kicsúszik a kezünkből és megsérül a kijelző, netán az egész burkolat kettétörik. Onnan tudok ilyen példákat hozni, mert sajnos velem már ez megtörtént.

Én is mindig csak mondogattam, hogy kellene egy ipad tok, de valahogy sosem vettem rá a fáradtságot, hogy meg is nézzem a kínálatot, válasszak, akár online, akár fizikális formában egy üzletben. Nagyon mérges voltam az első esetnél, amikor nem tört teljesen be a kijelző, de pont annyira igen, hogy használhatatlan lett és csúnya is. A szép a dologban pedig, hogy még utána sem vettem tokot, hanem le kellett ejtenem még egyszer, amikor a burkolat sérült, ahhoz, hogy rávegyem magam és felkeressem az ipadtokok.hu oldalt, ahonnan körülbelül öt perc alatt rendeltem egy nagyon szép, megbízható és kifinomult tokot. Mindenkinek szüksége van rá mert baleset mindenkivel történhet sajnos. Utólag pedig már hiába sopánkodik az ember – tudom jól, tapasztalat.