Egyéb

Szelfibot, ha hiányzik pár plussz centi

Lassan itt a jóidő és közeleg a kirándulások, utazások időszaka. Ilyenkor szeretünk kimozdulni a természetbe, elmenni olyan helyekre, ahol kicsit kikapcsolódhatunk. Kizökkenhetünk életünkből és olyan látnivalókat kerersünk fel, melyek igencsak lenyűgözőek, akár a természetnek, akár az építészetnek köszönhetően.

Szelfibot, ha hiányzik pár plussz centi

Kirándulásaink, utazásaink során persze nem marahat otthon a fényképező és a mobiltelefon sem. A mai mobilok már már jobb képeket készítenek, mint a korábban kapható kisebb kompakt fényképezőgépek. Viszont sokszor előfordul, hogy vagy a kezünk túl rövid, vagy csak pár centi hiányzik a boldogsághoz. Ha szeretnénk minőségi portékat, vagy családi közös képeket, akkor jöhet jól napjaink egyik legvitatottabb kiegészítője a szelfibot. Vezetékes, vagy vezeték nélküli modellek közöl választhatunk annak érdekében, hogy családi, vagy párunkal készített képeink tökéletesek lehessenek. A legtöbb modell ma már szinte mindennel kompatibilis könnyedén használható. A kérdés csupán az, hogy egy-egy ilyen szelfibotot, mekkora távra akarunk beszerezni. A legtöbben örülnének neki, ha többet használhatnák a szelfibotjukat pár alkalomtól, ezért nekik célszerű jobb minőségű, márkásabb termék után nézni. Akár zsebben is elférő mini modellek között is óriási különségek lehetnek.

 

Azt már tudjuk, hogy az emberek szeretnek szelfiket készíteni, és családi emlékeket örökíteni meg a kirándulásaik során, de ahhoz, hogy a legjobban tehessék ezt meg szükséges a kiegészítő beszerzése. Mivel tud azonban többet egy komolyabb modell?

 

Felépítése és anyaghasználata több használatot szavatol. A jobb modellek tapintásra is kellemesebbek, és a hátsó része a telefont befogó kerenek tükörrel szerelt, hogy a szelfit mobilunk fő kamerájával készíthessük. Hiszen az előlapi kamera a legtöbb mai modell esetében még közel sem tud olyan minőséget hozni, mint a hátlapi megfelelője. Tehát ha hosszútávra akarunk egy jobb megoldást válasszunk olyan márkás páldányokat, mint például a REMAX P szériája.

Ha megvan a megfelelő modell, akkor ne sajnáljuk rá azt a pár ezer forintot, hiszen lehet, hogy sokkal tovább fogja bírni, mint egy – egy egyszerűbb és olcsóbb modell. A képekhez szép fényeket és sok jó kedvet kívánunk!