Egyéb

Legjobb barátom segítségére

Én nem igazán vagyok az a típus, aki még az érettségi után tovább akart nagyon tanulni, leginkább a szakmák vonzottak, és azon belül is a fodrászat, így annak álltam, de nagyon sok barátom és ismerősöm izgulva figyelte a pontszámokat és persze azt, hogy felvették-e őket a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára. Persze a legtöbben a fővárost választották uticélnak, és többeknek már előre meg is volt beszélve az albérlet vagy a lakhatás, hiszen biztosak voltak benne, hogy valamelyikre a megjelölt iskolák közül fel fogják őket venni, egyetlen barátom azonban csak bízhatott ebben, és ezért jócskán az utolsó pillanatra hagyta a keresgélést, és a dömpingben látott neki a válogatásnak. Amire szüksége volt, egy kiado szoba 9 kerulet körzetében, és őszintén szólva én is akárhogy kérdezősködtem az ismerősök között, senki sem tudott segíteni a megoldásban.

Én azonban a nagy segítőkész keresgélésem közepette ráakadtam a kiadoszobabudapest.hu csapatára a neten, és elkezdtem nézegetni az ajánlataikat, amik hihetetlen szép kiadó szobák és önálló kiadó lakások voltak, ráadásul nagyon szuper áron. Éppen ezért fel is vettem velük a kapcsolatot és elkezdtem kérdezősködni, hogy volt-e már valaki az ismerőseim között, aki a segítségükkel talált szobát vagy lakást, és meglepetten tapasztaltam, hogy két ismerősöm is a segítségükkel bérel szobát, ráadásul hihetetlen módon meg vannak velük elégedve, mert kifejezetten gyorsan és profin segítettek nekik a választásban, és azóta sincs semmi gond sem a rezsivel sem pedig az ingatlannal, az ott lakókkal, sőt, mindenki barátokra lelt a közösségben, és így még elégedettebbe az eredménnyel.

Több se kellett, azonnal összeültünk a barátommal, és máris kiválasztottunk számára három potenciális szobát a kiadó szobák közül, és az első megtekintéskor ki is választotta a számára legmegfelelőbbet, úgy is mondhatnám, hogy az igazit. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert bár tudom, hogy még mindig sokan jobban szeretnek a magán hirdetések közül választani, ez ma már elhibázott döntés, hiszen ott sokszor csalódik az ember a látottakban, ebben a kis csapatban pedig biztosan nem fog. Én ha albérletre lenne szükségem biztosan csakis őket keresném fel.