Egyéb

A gyerekek kedvence

Amikor mi úgy döntöttünk a férjemmel, hogy az idő bár még adna egy kis lehetőséget, nem szeretnénk tovább várni, családot szeretnénk alapítani, teljesen felfordult az életünk. Tudtuk ugyanis, hogy az akkori élettempó és stílus amit élünk nem megfelelő a családalapításra, ezért elkezdtük az üzlet egyes feladatait átadni egy-egy alkalmazott számára és kerestünk egy családi házat, ahol a gyerek vagy esetleg gyerekek is boldogan játszhatnak majd, hiszen az ötödik emelet számunkra tökéletes volt, de gyereknevelésre igazság szerint tökéletesen alkalmatlan. Más lett az érdeklődési kör, és bár továbbra is rengeteget jártunk étterembe, elkezdtünk odafigyelni arra, hogy milyen ételeket választunk, vagyis fontos lett számunkra az, amire addig igazság szerint oda se nagyon figyeltünk, az egészségünk.

Megszerettük a tengeri herkentyűk világát, és már elkezdtem magam felkészíteni arra, hogy ha gyerek lesz, akkor hogyan fogom tudni megoldani, hogy ne kelljen ezeket az ételeket hanyagolnunk még akkor sem, ha egy ideig nem tudunk majd éttermet látogatni, hiszen még nagyon pici a gyerek nyilván nem ez lesz a legfontosabb szempont egyikünk számára sem. Végül azt kell mondanom, hogy megszereztem egy kis csellel az étterem beszállítóját, és az oceanfood.hu oldalról elkezdtem alapanyagokat rendelni otthonra, hiszen veszélyeztetett terhes lettem, és ez pont tökéletes alkalom lett arra, hogy megtanuljak főzni. Nem mehettem sehova és nem lépcsőzhettem, de a konyha tökéletes helyszín volt számomra, hogy fekvés nélkül, de nyugton tudjak maradni az utolsó három hónapban.

Ennek eredménye az lett, hogy most már két gyerekünk van, akik mindketten imádják a tonhal ételeket, ami kifejezetten nagy öröm nekem nem csak azért, mert egészséges, hanem mert én készíthetem el nekik, hiszen a három hónap alatt tökéletességig fejlesztettem a tengeri herkentyűk világából való ételek elkészítését, és így már nem csak a férjem és én, hanem a gyerekek is élvezhetik ennek minden örömét. Nem mellesleg nagyon egészséges is, így pedig két legyet ütök egy csapásra.