Egyéb

Egy igazi kincsre bukkantam

Az ember nagyon sokszor találkozik azzal a nehéz helyzettel, hogy szüksége lenne valamire, de fogalma sincs merre induljon, merre keresgéljen, hogy rátaláljon. Én is nagyon sokszor voltam már így, mivel van két kamasz fiam, akik nem csak hogy rendszeresen sportolnak, hanem mindezt már-már profi szinten űzik, vagyis számtalan edzés, külön edzés és edzőtábor ékesíti a napjainkat.

Ez egyrészt persze nagyon jó, hiszen folyamatos mozgást biztosít számukra, barátokra találnak és van egy cél, amiért minden nap felkelnek és keményen küzdenek, ráadásul nem is akármilyen eredményeket érnek el benne. Mindkét fiam nagyon ügyes, a saját korosztályukban szinte minden versenyen legalább dobogós helyezést érnek el, ami persze mindig melegséggel és büszkeséggel tölti el az én szívemet is. Tehát hatalmas eredményeket és előnyöket biztosít számukra az élsport.

Számomra is nagy élmény kísérni őket a versenyekre és látni őket hogyan fejlődnek egy-egy edzés után, de van az éremnek egy másik oldala is, rengeteg igényt is támaszt ugyanis egy-egy nagyobb edzőtábor vagy ott alvós, utazással egybekötött verseny. Legutóbb például bluetooth hangszóróra volt szükségük, amit vihetnek magukkal és a táborban esténként tudják hallgatni róla a zenét, de akár magukkal is tudják vinni az edzésre vagy a nagyobb futós edzésekhez. Fel is kerestem tüstént az egyik barátnőmet, aki nemrég mesélte, hogy ilyen hangfalat rendelt az ő fiának, és megkérdeztem, hogy honnan tette ezt meg, és mennyire van megelégedve vele. Ő pedig ódákat zengett erről a kis ügyes hangfalról, tehát én is felkerestem a gold media oldalát, és azonnal meg is rendeltem nekik a hangfalat. Szétnézve az oldalon pedig azt láttam, hogy ez a weboldal egy kincs. Rengeteg jó cuccot lehet kapni, amivel egy-egy alkalommal biztosan meg is fogom lepni a fiaimat. Nagy öröm, hogy rátaláltam, mindenkinek csak ajánlani tudom. A hangfal pedig azóta is tökéletes és hatalmas örömet okoz nem csak a fiaim, de a barátaik számára is.