Egyéb

Amire most mindenkinek szüksége van

A járvány és az általa okozott nehéz helyzet immár egy éve itt van az országban. Reméljük, hogy gyorsan tovább áll most már, ám még mindig az látszik, hogy komoly intézkedésekre, és odafigyelésre van szükség mindenki részéről, hogy a fertőzések száma ne növekedjen, és hát mindenki tart attól, hogy beleesik a nem sima lefolyású beteg körébe, ami persze betegséggel és esetleg kórházi ellátással jár.

Én azt gondolom, hogy pánikolni nem szabad, természetesen nagyon oda kell figyelni, mindenkinek a saját életterében kell kialakítani azokat a kapcsolatokat, amiket semmiképp sem tud kiküszöbölni a személyes találkozás tekintetében, és ezeknél oda kell figyelni, hogy fertőző személy ne vegyen részt ezeken a találkozókon. Ennek pedig egyik eszköze a lázmérés.

Én megmondom őszintén, hogy nagyon sokáig nem igazán találtam olyan infra lázmérőt, amiben meg tudtam volna bízni, mert bár rendelni lehet nagyon sok helyen, de nem igazán volt bizodalmam ezekben az oldalakban, a gyógyszertárakban pedig inkább csak a hagyományos lázmérővel találkoztam én még eddig. Én azonban már többször rendeltem a https://leakcioztuk.hu/ oldalról, és hát valamelyik nap megláttam, hogy a főoldalon ott egy infra lázmérő, ráadásul elég elfogadható áron.

Azonnal meg is rendeltem, és már meg is érkezett. Így már minden olyan találkozáskor, amikor nem a családtagok vannak jelen, meg tudjuk mérni a saját és mások testhőjét is, így biztonságban és nyugodtan tudjuk végezni a munkánkat, természetesen folyamatos maszk használat és kézfertőtlenítés mellett.

Nekünk egészen az egy év alatt ezekkel az intézkedésekkel még semmi bajunk sem volt, és azt gondolom, hogy így nagy valószínűséggel, ha az ég is úgy akarja, el is fogjuk tudni kerülni a jövőben is azt, hogy mi magunk megfertőződjünk. Persze emellett rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és vitamint eszünk, ami a téli szezonban amúgy is elengedhetetlen. Remélem hamarosan már senkinek sem kell semmilyen betegségtől tartania, és újra a régi nyugalomban élhetjük majd az életünket.