Egyéb

Borászatunk új segítője

Gyerekkoromra visszaemlékezve, már akkor tudtam, hogy én bizony nagyapámmal szeretnék együtt dolgozni, mert kicsiként sokat rá voltam bízva, és jártam keltem vele a szőlőtőkék között amíg dolgozott. Már akkor nagyon érdekelt ez a vidéki lét és élet, nagyon szerettem velük lenn lenni a birtokon. Az általa készített bor pedig szépen lassan egyre ismertebb lett és egyre több és több területet tudott a meglévőkhöz csatolni. Nagyon sokat tanultam tőle már akkor, és később is sok időt szenteltem ennek.

A szüleim nagyon nem szerették volna, ha a nyomdokaiba lépek, és ezért más mesterséget is választottak nekem, amit természetesen hihetetlen lendülettel csináltam azért, hogy ha végeztem, akkor azt csinálhassam, amit valójában szeretnék. Ezt elég gyorsan meg is valósítottam, mert közgazdász lettem, és mivel közben folyamatosan tanultam mindent amit csak lehetett a borászatról a nagyapámtól, így alig vártam, hogy munkámmal támogathassam a tevékenységét és segíthessek neki. A szüleim sem tudtak több ellenérvet felhozni ez ellen, úgyhogy immár két éve együtt dolgozok a nagypapámmal, és nincs nálam boldogabb ember a világon. Ami külön örömet jelent az az, hogy látom rajta, hogy ő is élvezi, és a vállalkozás sikerei is egyre nagyobbak.

A legutolsó örömhírünk az az, hogy pályáztunk, és sikeres bírálat után vagyunk, így folyamatosan keresgélünk, mert szeretnénk egy permetezőgépet beállítani a munkába, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk végezni a nagy területen is a permetezést. Már több kínálatot végig néztünk, és azt gondolom, hogy megvan a megfelelő partner, az odisys személyében ugyanis hihetetlen szakértelemmel és segítőkészséggel találtuk szembe magunkat, nem beszélve a széles kínálatukról és a jó áraikról. Szóval azt gondolom, hogy nemsokára a beszerzést is le tudjuk velük folytatni, és érkezhet a csapatba az új segítőtárs. Már alig várjuk. Remélem a jövőben is sikerülni fog megtartani ezt a fejlődést és lendületet a vállalkozásban, és hogy nagypapám még nagyon-nagyon sokáig társam lesz ebben a sikertörténetben.