Egyéb

A nyári hőségben valódi menedékként szolgál az autó klíma

A nyári hőségben, ha autóval közlekedünk, a nyári gumi kiválasztásának fontossága mellett egyre inkább előtérbe kerül a klímaberendezés megfelelő működésének biztosítása is. Nem csak a komfortérzetünket szolgálja, hogy kellemes hőmérsékletű levegő áradjon az autó belterében, de hosszabb utakon a hőség miatti kimerültség komolyan befolyásolhatja vezetési képességeinket, és ezzel akár balesetveszélyes is lehet. Emellett az egészségünk szempontjából is kiemelten fontos, hogy a klímaberendezést rendszeresen karbantartsuk: a gáz utántöltése mellett kiemelt jelentőséggel bír a rendszeres tisztítás is.

Ahogy otthonaink és munkahelyeink klímaberendezése, az autók klímája is kitűnő táptalajul szolgál a baktériumok és vírusok számára. A nem megfelelő karbantartás eredményeként komoly betegségek is kialakulhatnak, ilyen például a veszélyes légionárius betegség, mely szívproblémákhoz, sőt akár szívmegálláshoz is vezethet. Természetesen nem kell minden esetben a legrosszabbra számítani, de az óvatosság sohasem árt – már egy egyszerű nyári légúti fertőzés is igen kellemetlen lehet.

Budapesten és környékén, ha klíma tisztításról és karbantartásról van szó, a kltuning szakembereit bátran ajánlom. Precíz, hatékony és gyors munkájuk mellett versenyképes áraik is kiemelkednek. Az én időm rendkívül értékes, és számomra nagyon fontos az egészségem védelme, így a klíma karbantartását évről évre bizalommal bízom rájuk. Biztos vagyok benne, hogy aki egyszer már igénybe vette szolgáltatásaikat, nem fog csalódni!