Egyéb

Különleges helyszínre, különleges díszlet

Közel tíz éve megszereztem a közgazdász diplomám, és megkezdtem munkám a multinacionális vállalatok és pénzügyi szolgáltatók világában. Dolgoztam bankban, reklámcégnél, mint marketinges, állami szektorban a pénzügyi osztályon és az ügyfélkapcsolatokért felelős munkavállalóként egyaránt. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, de valahogy mindig távol tartott valami az ügyfélszolgálatoktól. Egészen addig, amíg az egyik munkahelyemen rá nem kényszerültem arra, hogy bizony ebben is kipróbáljam magam. Nagyon nem szerettem. Nem volt számomra komfortos, bár nem tudom megmondani pontosan miért. Szeretem az embereket, mindig is szerettem foglalkozni velük, valahogy mégsem éreztem jól magam ebben a munkakörben. Sokat gondolkodtam, hogyan lehet bennem ez a fajta kettőség. Mindig is nagyon szerettem az ezoteriát. Alternatív gyógymódokban egyre jártasabb lettem, és mindig vágyamnak éreztem egy rendelőt nyitni. Ekkor viszont visszahőköltem ettől, mert hát hogyan lehetne rendelőm, ha az ügyfélszolgálat munkaköre ennyire megvisel és ennyire nem érzem jól magam benne.

Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy végtére is nekem nem az emberekkel van problémám, hanem a feladattal. A témával, amivel jönnek. És hogy szeretnék egy saját kis teret, ahol az emberek békét és nyugalmat találnának és kellemes környezetben feltöltődhetnének, és befelé figyelve számtalan kérdésre azonnal választ is kapnának. Természetesen tudtam, hogy ehhez szükség van egy eszközre, de elkezdtem gyűjteni és mellette megcsináltam egy masszőr iskolát.

Innentől már csak a környezetet kellett megteremtenem. Ehhez azonban szükségem volt megfelelő díszlet elemekre. Tudtam, hogy az egyik megfelelő eszköz erre a vászonkép.

Nem sokat teketóriáztam, elkezdtem olyan vászonképeket keresni, amelyek mindamellett, hogy tökéletes minőségűek, nem csak szép képeket ábrázolnak, hanem azok szinte meg is elevenednek előttünk. Rátalálva ezekre azonnal be is rendeztem egy kis picike lakást, ahol szinte a nyugalom szigetébe érkezett meg az oda belépő ember. A masszázsszalon azóta folyamatosan tele van. Az emberek lelkét melengeti ez a nyugodt, békés környezet, melynek nagy részét az ott elhelyezett képek természetes szépségével alakítottam ki. Azt érzem tökéletes választás volt, és ma sem csinálhatnám jobban.